عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

مدودف: نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند

مدودف: نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه با انتقاد از رزمایش‌های نظامی ژاپن در نزدیکی جزایر کوریل، گفت که توکیو با کمک واشنگتن در حال توسعه زیرساخت‌های نظامی و افزایش خرید تسلیحات است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه روز یکشنبه هشدار داد که نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند.

 

مدودف در کانال تلگرامی خود نوشت: «مایه تأسف است که مقامات ژاپنی مسیری را برای نظامی‌سازی جدید این کشور دنبال می‌کنند. تمرین‌های نظامی در نزدیکی جزایر کوریل برگزار می‌شود که وضعیت را در منطقه آسیا و اقیانوسیه به‌طور جدی پیچیده می‌کند».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی همچنین اظهار داشت که ژاپن با کمک آمریکا، در حال توسعه زیرساخت‌های نظامی و افزایش خرید تسلیحات برای خود است.

 

وزارت امور خارجه و دفتر نخست وزیری ژاپن هنوز به این اظهارات رئیس جمهور سابق روسیه واکنش نشان نداده‌اند.

 

طبق این گزارش، وزارت دفاع ژاپن روز پنجشنبه بودجه نظامی ۵۳ میلیارد دلاری را برای سال آینده میلادی درخواست کرد که بخشی از بزرگترین افزایش هزینه‌های نظامی این کشور از زمان جنگ جهانی دوم است.

 

به نوشته رویترز، روابط روسیه و ژاپن به دلیل دهه‌ها اختلاف ارضی بر سر تعدادی از جزایر کوچک و تحت کنترل روسیه در حومه هوکایدو، دچار تنش و تیرگی شده است.مسکو جزایر مذکور را کوریل‌های جنوبی می‌نامد اما ژاپن ادعا می‌کند که آنها سرزمین‌های شمالی این کشور هستند.

 

پیش از این نیز دولت کره شمالی با انتقاد از افزایش هزینه‌های نظامی ژاپن به بهانه مقابله با این کشور، گفته بود که توکیو می‌خواهد به قدرت نظامی تبدیل شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار