احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

مدودف: نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند

نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه با انتقاد از رزمایش‌های نظامی ژاپن در نزدیکی جزایر کوریل، گفت که توکیو با کمک واشنگتن در حال توسعه زیرساخت‌های نظامی و افزایش خرید تسلیحات است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه روز یکشنبه هشدار داد که نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند.

 

مدودف در کانال تلگرامی خود نوشت: «مایه تأسف است که مقامات ژاپنی مسیری را برای نظامی‌سازی جدید این کشور دنبال می‌کنند. تمرین‌های نظامی در نزدیکی جزایر کوریل برگزار می‌شود که وضعیت را در منطقه آسیا و اقیانوسیه به‌طور جدی پیچیده می‌کند».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی همچنین اظهار داشت که ژاپن با کمک آمریکا، در حال توسعه زیرساخت‌های نظامی و افزایش خرید تسلیحات برای خود است.

 

وزارت امور خارجه و دفتر نخست وزیری ژاپن هنوز به این اظهارات رئیس جمهور سابق روسیه واکنش نشان نداده‌اند.

 

طبق این گزارش، وزارت دفاع ژاپن روز پنجشنبه بودجه نظامی ۵۳ میلیارد دلاری را برای سال آینده میلادی درخواست کرد که بخشی از بزرگترین افزایش هزینه‌های نظامی این کشور از زمان جنگ جهانی دوم است.

 

به نوشته رویترز، روابط روسیه و ژاپن به دلیل دهه‌ها اختلاف ارضی بر سر تعدادی از جزایر کوچک و تحت کنترل روسیه در حومه هوکایدو، دچار تنش و تیرگی شده است.مسکو جزایر مذکور را کوریل‌های جنوبی می‌نامد اما ژاپن ادعا می‌کند که آنها سرزمین‌های شمالی این کشور هستند.

 

پیش از این نیز دولت کره شمالی با انتقاد از افزایش هزینه‌های نظامی ژاپن به بهانه مقابله با این کشور، گفته بود که توکیو می‌خواهد به قدرت نظامی تبدیل شود./ فارس

ارسال نظر